Restaurant-Hotel Marion

Restaurant-Hotel Marion
Adresă: Str.Cerbului, Nr.47, Reghin
Telefon: 0722512775
Website: http://ro.hotelmarion.ro

Marion este un elegant hotel de 3 stele sitaut in mijlocul Padurii Rotunda, o padure de stejari, declarata rezervatie naturala, locul preferat al localnicilor pentru plimbari in aer liber.
Hotelul Marion dispune de 27 de camere single, double si matrimoniale si un apartament, toate dotate cu televizor cu canale prin cablu, telefon international
si frigider cu minibar.
Printre facilitatile hotelului se mai numara servicii de spalatorie-curatatorie, masaj, sauna, bar de zi si bar de noapte, sala de fitness, parcare si teren de sport, iar accesul animalelor de companie este permis.
Restaurantul cu terasa in aer liber al hotelului Marion serveste preparate din bucataria traditionala romaneasca si ungureasca si este un loc ideal pentru petrecerea unor clipe de neuitat.
Oaspetii care calatoresc in interes de afaceri au la dispozitie un centru de afaceri, săli de întâlnire pentru grupuri mici, de pana la 40 de persoane şi servicii de secretarat.
Datorita locatiei sale inedite si a serviciilor ireprosabile, hotel Marion este un loc ideal de cazare pentru cei care vin in interes de afaceri sau pentru turism in orasul Reghin.